Kortárs burleszk a Gödörben

A Kultúrpárt májusi megalakulása, majd a „kultúrbusz” fővárosi körútja után újabb akcióra készül a Kultúrpart: október 3-án a Gödör Klubban kortárs burleszk estre várják az érdeklődőket.

A Kultúrpart portál október 3-án 18 órától – kísérleti jelleggel – valódi kultúrházi élménnyel várja az érdeklődőket a Gödör Klubban. A szervezők kortárs burleszk esttel készülnek: bulvársztárok helyett a közönséggel a középpontban.

Fogyasszuk együtt a kultúrát! – programok a kulturális labirintustól a közéleti tortacsatáig.
A rendezvényen valódi kulturális labirintusrendszer épül, ahol kalandvadász játék várja az érdeklődőket kincsekkel, térképpel, és természetesen veszélyes érzelmi csapdákkal: minden szellemi útvonal végén egy csábító meglepetéssel találkozhatnak a vállalkozó szellemű játékosok. A színes programban szerepel még környezetbarát céllövölde, közéleti tortacsata, és természetesen csatlakozni is lehet a Kultúrpárt civil szervezethez is.

Fellépnek a Kultúrpart interaktív dalversenyének legjobb együttesei és a portál szerkesztősége is páratlan előadással készül a nagyszabású eseményre.

A fellépő zenekarok:
1. April
2. Zaporozsec
3. Camea.hu
4. Shaket
5. Maszkura
6. Veracruz

Az október 3-i rendezvény ingyenes, belépőként a résztvevőknek egy jelmezt – akár kalapot, sálat – kell magukkal hozniuk.

Kultúrpart – „A kulturális kikötő”
A Kultúrpart fő célkitűzése a hazai kulturális élet szereplőinek bemutatása és népszerűsítése mellett a különféle művészeti ágak fiatal alkotói, előadói számára bemutatkozási lehetőség megteremtése. A portál kreatív főszerkesztője és állandó szerzője, Novák Péter így vall a Kultúrpartról: „Afféle oázis lenne ez, ahol töltekezni lehet a szellem energiáival, és legalább “képben lenni”, ha már. Néha előadásokról írunk majd, néha “csak” a nézők cipőiről. Szerző társaim nem kritikusok, nem megmondók, nem beszélő fejek, nem véleményvezérek, nem celebek, nem sztárok, nem hangosak. Barátok lehetnek, és ez jó.”.

További információ:
Boczán Edina Privy Council Communications Tel.: 06-20-771-8711

 

Vélemény, hozzászólás?