Pályázzatok

minden műfajban

 

 

Kedves Alkotó!

Több mint egy éve, 2006-ban indítottuk útjára a “www.tollinga.hu” multikulturális művészeti portált azzal a szándékkal, hogy határainkon belülről és túlról felkutassuk azokat a szerzőket és alkotókat, akik bár tehetségesek, eddig nem kaptak lehetőséget a bemutatkozásra.
Évente három pályázatot írunk ki több mint 75 művészeti kategóriában. A pályázatra beérkezett műveket szakavatott zsűri értékeli.

A pályázatok díjnyertes műveit kiadjuk, megjelentetjük könyv, CD illetve DVD formátumban, éves falinaptáron. Terveink között szerepel továbbá a művészeti alkotások bemutatása időszaki kiállításokon, katalógusokban.

Pályázatainkra eddig több mint 600 regisztrált alkotó 4000 műve érkezett be. Pályázatonként egyre növekvő számban, ezret meghaladó irodalmi mű, képzőművészeti és zenei alkotás érkezik. A honlap népszerűsége ezzel arányosan növekszik: immár napi tízezret meghaladó a találati szám.

Tüntesse ki Ön is bizalmával a Tollinga portált, amely oly sok, talán e nélkül esélytelen művésznek és alkotónak nyújtott már eddig is megjelenési és bemutatkozási lehetőséget.

Az I. Tollinga pályázat díjnyertes alkotásait az “Akkor is ha tiltják…” című kötetben mutatjuk be, mely a novum Verlag támogatásával és gondozásában jelenik meg 2008 júniusában.

Várjuk tisztelettel, látogassa meg oldalunkat: Tollinga.hu
E-mail: info@tollinga.hu

 

Kerekes Tamás

Szerző: Kerekes Tamas

Okos pilóta alagútban nem katapultál hírlapíró vagyok

Vélemény, hozzászólás?