Irodalmi pályázat

tolloinga.hu

Tollinga portál pályázatot hirdet nyomtatásban még meg nem jelentetett, illetve más pályázaton ill. versenyen nem szerepeltetett művészeti alkotások megmérettetésére. A pályázaton a portálon található kategóriákba tartozó alkotások vehetnek részt. Témabeli megkötés nincs.  

A részletes feltételeket a portál Felhasználói szerződése tartalmazza.

A pályázat időtartama:

2008. július 7. – 2008. november 30.

 

Részvétel

A pályázaton részt vehet bárki, aki regisztrálja magát az oldalon, a kiíró Szabályzatát és az itt található Pályázati feltételeket elfogadja.   Az előző pályázatok gyakorlatától eltérően változtatunk a regisztrációs díj befizetésének rendszerén. A tollinga.hu szellemiségének értelmében a pályázat nyílt és mindenki egyenrangúan vehet részt rajta hovatartozásától és kortól függetlenül. Az esélyegyenlőség jegyében jelen pályázattól kezdődően nincs kötelezően fizetendő nevezési díj. A nevezési díj fizetése szabadon, önként választható opció, összegbeli megkötés nem vonatkozik rá. Mindenki lehetőségei szerint támogathatja ezzel a hozzájárulással a portál működését.  A pályázatra feltöltött alkotásokat a rendszerünk sorszámozza 20001-től kezdődően.  

A pályázati regisztráció folyamata

A pályázat időtartama alatt a regisztrált alkotók tölthetik fel alkotásaikat. Minden alkotás egy önálló sorszámot kap (20001-től kezdődően). A pályázaton a szakmai zsűri alkotónként legfeljebb 20 feltöltött művet bírál el. A pályázat lezárásáig az ennél több művet feltöltő alkotókat kérjük, hogy a benevezett alkotásaik sorszámait (legfeljebb húsz mű)  küldjék el az info@tollinga.hu címre.

 

Szerző: Kerekes Tamas

Okos pilóta alagútban nem katapultál hírlapíró vagyok

Vélemény, hozzászólás?