Az LG mobilos jövőképe

Az LG sajtóközleményben hozta nyilvánosságra elképzeléseit a következő évek mobiltelefonjáról. Más gyártókhoz hasonlóan a koreai világcég is az élményszerű, vizualitást és funkcionalitást egyesítő kezelőfelületek megalkotásában látja a jövőt.

Az LG tegnap sajtóközleményben fejtette ki, mi az elképzelése a mobiltelefonok jövőjéről. Kulcsszó a kezelőfelület, ebből egyszerűen kezelhetőt és mindenki számára tökéletesen megismerhetőt álmodik telefonjaiba az LG. Az első interaktív telefonok már elérhetők a vásárlók számára.

Véleményük szerint a vásárlók leginkább a könnyen kezelhető telefonokat keresik, és erre az igényre a fejlesztéseknél oda kell figyelni.
Talán ennek a szemléletnek köszönhető, hogy az LG Chocolate érintőgombos mobiltelefonokból 18 millió darabnál is több talált már gazdára.
A cég azóta tovább fejlesztette érintésalapú technológiáját és más termékcsoportban is alkalmazta.
Az interaktivitás és az érintőtechnológia kombinációját tartják a mobilkommunikációs iparág előre mutató trendjének,
ennek jó példája az idén piacra került LG KF600 telefon is.

LG-KF600_Chrome_Camera_Side_lowres.jpg

Az LG KF600 érintőtechnológiával és interaktív kezelőfelülettel rendelkezik, a telefon érintésvezérelt navigációs menüjében mindig a használatban lévő funkciónak megfelelő virtuális gombokat láthatjuk, amelyek visszajelzéssel reagálnak érintésünkre. Az LG KF600 első ránézésre egy hagyományos csúszkamobil, de a fő kijelző alatt található érintésvezérelt InteractPaden virtuális gombokat találunk a fizikai billentyűzet helyett.

Ebbe az irányba mozdulnak tehát el az LG telefonok, meglátjuk mekkora sikerrel. Egy biztos: az LG egyre népszerűbb, és a számok is azt mutatják, hogy egyre többen választanak LG termékeket azok kedvező ára és az ennek ellenére széles szolgáltatáslista miatt.

Forrás: pdamania.hu
http://www.pdamania.hu/content/12036/

 

Szerző: szívében szögesdrót

Csak hang legyen és fény!

Vélemény, hozzászólás?