U2// Knocking On Heaven\’s Door // Miami //Elevation Tour

Tartja egyes gitárosoknál magát a nézet, miszerint: Nőt, gitárt, fogkefét soha(nem adunk kölcsön)… Azért ezzel kezdem, mert az alábbi videón látható roppant kedves szituáció értelmezhetőbb legyen. Egyébként is, számomra igen rokonszenvesek a U2 zenészei

http://www.youtube.com/watch?v=6Hre9lCQouo&feature=related

És The Edge a szívemnekkedves gitárosom. Hallottam már csúnya sznob leszólásokat a U2 játékáról. Mindenki előtt ott a lehetőség, meg lehet próbálni a fülre egyszerű dolgokat -vagy próbáljatok dalolni Bono-val és akkor rádüböröghettek (még nőikar szoprán szakaszából is…)

A Slane Castle -koncert a kedvencem,

 erről a Walk On

http://www.youtube.com/watch?v=-wfjPmDlCB0

A koncert előtti napon temette a faterját,

 Mullen dobosal viszik Hewson fater  koporsóját…

szépen emlékezett az öregre a koncert szünetében (s előtte) adott report-jában

 Ali Hewson, Bono csaja 14 éves kora óta, öt gyerekének anyja

Szerző: D. Gyenes István

Adjatok a citerának! Részeges, teljesen megbízhatatlan csávó voltam, . Össze-vissza hazudoztam a csajaimnak, átvertem őket. A csillagos ég nem szakad rám. A legjobb évjárat kevesebb lett velem egyel -mindenki menő lett a suliből, csak én nem. Sikertelenségem frusztrált, hibát hibára halmozván. Nem kíméltem az autómat, ami lakásom is volt egyben, már széjjel van rohadva és kis c kategóriás az eredetvizsgája. Jobbára áll és egy Ford Bronco lakóbódéval a platóján. 2007-ig szerettem volna élni legalább, akkor fölfordultam volna. Nem így történt, de ezt se bánom. Mondanom sem kell, hogy sajnálatosan bekövetkezett halálom ellenére a fittyethányásom is zavartalan.

“U2// Knocking On Heaven\’s Door // Miami //Elevation Tour” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?