A blues torgyánjózsefe: Bo Diddley

A Kell a jó cím -pályázaton nyereményesélyes cím a blues IV. osztályú koronázatlankirályának arra a szokására utal, hogy 1.sz.3. sz. beszél magáról. Valamint dalainak fő témája: Bo Diddley. És a refrén is gyakorta ennyi: Ó-Bo Diddley…

http://www.youtube.com/watch?v=979rwnVPG4A

Amerikaiassan fogalmazva: Ekkor még megtehette volna a jóisten, hogy a fejire ejt a csávónak egy kovácsüllőt….

 http://en.wikipedia.org/wiki/Bo_Diddley

Ám istenútjai az entrópia törvényének megfeleleően a rendezetlenség felé konvergálván hajlanak el, búcsútmondva a képzetes időnek..

 

Az idén 80. http://www.youtube.com/watch?v=6F1Mk6U5zVY

Szerző: D. Gyenes István

Adjatok a citerának! Részeges, teljesen megbízhatatlan csávó voltam, . Össze-vissza hazudoztam a csajaimnak, átvertem őket. A csillagos ég nem szakad rám. A legjobb évjárat kevesebb lett velem egyel -mindenki menő lett a suliből, csak én nem. Sikertelenségem frusztrált, hibát hibára halmozván. Nem kíméltem az autómat, ami lakásom is volt egyben, már széjjel van rohadva és kis c kategóriás az eredetvizsgája. Jobbára áll és egy Ford Bronco lakóbódéval a platóján. 2007-ig szerettem volna élni legalább, akkor fölfordultam volna. Nem így történt, de ezt se bánom. Mondanom sem kell, hogy sajnálatosan bekövetkezett halálom ellenére a fittyethányásom is zavartalan.

“A blues torgyánjózsefe: Bo Diddley” bejegyzéshez 3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?