Kis Zoltán magyar írórúl

Kazay Alíz kutatásai szerint egyszer tényleg élt egy ilyen nevű író, pl. A jaszenovói evangélium szerzője, aki a legutolsó kutatások szerint megint újságíró.

Na, én aztán utánajártam, mondhatom. Írtam a régi haverjának -azt se metszé, kicsoda volt. Még a bíróságon is. (Minthogy egy legenda szerint Bicskén volt bíró.)

1993-ban Kis Zoltán egyik mesterével sétál az utcán. Mondja a mester, hogy úgy gondolták(ti a másik mesterrel -N.L. kiegészítése): Kis első könyve

nagy dobás lesz, legalább akkora, mint a Termelési regény. És: egy szó se esett róla. Diogyenes megállt hahotázni: Milyen színű volt Kis elsőkönyvének a borítója? És a fedele? Vagy: egy volt neki: paperback? Kellő idő volt -e ? A fiataloknak miheztartásra, az öregeknek, hogy? Az executive producer? Mit csinál most Kis? ( A Kurírnál volt. K.A.) Mikor beszélt vele utoljára?

Na, Alízka is

http://www.pasztorbot.hu/zene/tereskova/

Szerző: D. Gyenes István

Adjatok a citerának! Részeges, teljesen megbízhatatlan csávó voltam, . Össze-vissza hazudoztam a csajaimnak, átvertem őket. A csillagos ég nem szakad rám. A legjobb évjárat kevesebb lett velem egyel -mindenki menő lett a suliből, csak én nem. Sikertelenségem frusztrált, hibát hibára halmozván. Nem kíméltem az autómat, ami lakásom is volt egyben, már széjjel van rohadva és kis c kategóriás az eredetvizsgája. Jobbára áll és egy Ford Bronco lakóbódéval a platóján. 2007-ig szerettem volna élni legalább, akkor fölfordultam volna. Nem így történt, de ezt se bánom. Mondanom sem kell, hogy sajnálatosan bekövetkezett halálom ellenére a fittyethányásom is zavartalan.

“Kis Zoltán magyar írórúl” bejegyzéshez 4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?