A női állvapisilés forradalma

A nőnemű humanoidok praefeminális életszakaszában fajsúlyos kérdés az állvapisilés. Sok nőtársunk azonban a korai kudarcok miatt föladja ezirányú experientialis praxisát. Egy forradalmi találmány azonban új korszakot nyit a humanoida europidá-k életében!

Tudományos szakfilm linkje KATT!! 

Szakzene Frank Zappa Zoot Allures című lemezéről 

Azt hiszem, a globális fallokráciára súlyos csapást mér ez a találmány!

Kiscsomag (3 db) mindössze 3$99c.

Nagycsomag 5$!

 http://www.pixelvomit.com/2007/11/the-freedom-to-pee-standing-up-for-women/

  

Nyugatról Keletre terjed az Egyesült Államokban az autópályák dugóiban araszolók között az üvegbepisilés forradalma. Ebben ma már a nők sem szenvedhetnek hátrányt!

http://www.roadsideamerica.com/rant/pee.html

Szerző: Takarítónő az akadémiánál

Az akadémiánál dolgozom. Az akadémiánál dolgozom. Félállásban, másfél műszakban. Úgyhogy tudom, amit tudok.

“A női állvapisilés forradalma” bejegyzéshez 20 hozzászólás

 1. Szerintem ez egy komoly cikk. A képek nem hoaxálisak. Valódi hirdetések. Ez nem kamu. Egy jelenséget világít meg. Majd írok hozzá egy Születettfeleségekizmus és az archaikus női attitüd c. szakcikket, akkor elhiszed, hogy komoly, vagy Karinthyt idézzem, hogy mit mondott a humorról? (ami: nedv)

 2. Nem tudom Bakonyi kolléganő. Ami magyar könyvtárban elérhető emlékirat, napló, régi nőktől, Bethlen Kata, Blaha Lujza (őt 15-16 évesen adták Blaha bácsihoz hozzá) , olvastam. Kevésbé szemérmes perszónákét is. Láttam a bécsi kocsimúzeumban nőihintókat. (Nem kellett megállni hintós utazáson pisilni, mint ma…)
  De ez a maimarketing, ez… úgy látszik, a nagy fényességben se lehet látni jól.. (nem csak az un “sötétségben”)

 3. Azt hittem, hogy ezt már kultúrantropologicce tisztáztuk:
  Mikoron a nagy termékenységiünnepeken egy kicsit hawájzztak-buliztak a nők, igyekeztek biztosra menni.. és hát természetistenanya (Mert én egyetértek -nem véletlenül!!- Takarítónő kollégával az archaikusabb felfogásban) így oldotta meg az ösztönzést a közösülésre )s a biztos teherbeesésre) minéltöbb hímegyeddel (vö csimbókosseggűvel) Nem győzzük hangoztatni, hogy a nők többezerévvel a férfiak előtt járnak a fejlődésben, de a Születettfeleségek(popsiisztikus)nőizedékek ebből az előnyből lefaragnak párezret….

 4. Szerintem viszont ez a találmány segítheti a nők egyenjogúvá válását a kamionvezetésben. Már csak a méhet kell ellátni valamilyen beépített légrugóval, és ezzel szabaddá válik az út a nők előtt is a gerinc és térdporcok idő előtti széjjelkoptatásához a kamionéletben. Előre a teljes nőiegyenjogúságért, le a hátrányosmegkülönböztetéssel a kamionvezetésben! (is…)

 5. Egy nagyon fontos dologról nem teszt említést sem a reklám, sem a kezelési utasítás. Leginkább csak csupasz (borotvált) pincsi esetén tanácsos alkalmazni, mert.. ö.. hogymondjam… postpisil helyzetben.. izé.. a férfiak megrázogatják a… Vagy pedig szabadalmi kiegésztést kell benyújtani: egészítsék ki törlőszerkezettel, vagy mi lesz a nadrágommal??
  Vagy már west-europd nőknél természetes a csupasz fazon? Esetleg úgy is darwinizálódtak már…

 6. na, ugye. Nincs ez rendesen kitalálva. Fogadjunk, hogy férfiak agyalták ki.

  Takarítónő, javaslom, hagyja ott az akadémiát és vegye át a fejlesztőteam vezetését. Szemmel láthatóan nagy szükség van ott magácskára.

 7. Nekem Kis Marinak Rosszemberek című filmben nyújtott alakítása óta másvéleményem van -egyébként. Én a fejlesztőteam barinstormingjára azt hiszem söprűvel mennék be: de nem lovagolva.
  Biztos vagyok abban, hogy a kifejlesztők nők. (És borotváltak.)

 8. Tudja, Kedves Takarítónő az O/A-ból…én nem bánom, hogy ülve vagy guggolva kell elvégezni a vizeletürítés műveletét…én nem bánom, hogy szülhetek, és nem bánom, hogy nőnek születtem. Más dolgokat bánok…de azoknak mélyebb a gyökere.

Vélemény, hozzászólás?