Szigeteljünk! 4. kérdés: Mi a házirend?

A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a rendezvényre történő belépésre, ha elfogadod a Sziget házirendjét, és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

A Szigeten a biztonságod érdekében tilos a “body surf” (amikor a közönség egy-egy rajongót a csápoló tömeg feje fölött, kezével továbbít a színpad felé.) Ha ez mégis előfordulna veled, akkor a rendezők kivezetnek a helyszín szélére. Amennyiben ez megismétlődik, sajnos el kell hagynod a Sziget területét! A Sziget ideje alatt a rendezvény területére járművel behajtani környezetvédelmi és balesetmegelőzési okokból TILOS! A rendezvény megközelítéséhez kérjük, hogy a tömegközlekedési eszközöket, valamint a hajójáratot és a taxi szolgáltatást használd!

MIT NEM HOZHATSZ BE MAGADDAL?

A Sziget területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, esernyőt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinniTILOS!  A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül.

FONTOS: az eddigi gyakorlattól eltérően italt (alkoholt és alkoholmenteset egyaránt) semmilyen mennyiségben, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiségben nem lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki megőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak. Távozáskor ezeket kérésre visszaadják.

KIHEZ FORDULHATSZ?

A vendéglátással, a rendezőkkel, vagy bármi mással kapcsolatos észrevételeiddel, panaszaiddal, ötleteiddel az információs sátor és a közönségszolgálati iroda munkatársaihoz fordulhatsz.FONTOS: az eddigi gyakorlattól eltérően italt (alkoholt és alkoholmenteset egyaránt) semmilyenmennyiségben, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiségben nem lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki megőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak. Távozáskor ezeket kérésre visszaadják.

KIHEZ FORDULHATSZ?

A vendéglátással, a rendezőkkel, vagy bármi mással kapcsolatos észrevételeiddel, panaszaiddal, ötleteiddel az információs sátor és a közönségszolgálati iroda munkatársaihoz fordulhatsz.

Kérjük, a talált tárgyakat az információs sátornál add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd (augusztus 15-én is!). A rendezvény után a talált tárgyakat szeptember 15-ig őrizzük. Ezekről a +36-20/425-6066-os telefonszámon érdeklődhetsz.

EGYÉB

– a rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.

– kép- és hangfelvételt a rendezvényről csak a rendezők belegyezésével lehet készíteni.

– fényképezni szabad.

– a Sziget területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

– a büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki!

– felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a Sziget területén is tilos!

– kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!

– a szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

– a Szigeten több ingyenes csomagmegőrző és a Csónakháznál értékmegőrző üzemel. Csak az itt elhelyezett tárgyakért vállal felelősséget a biztonsági szolgálat! A máshol hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk, ezért javasoljuk a megőrzők használatát!

A DUNÁBAN FÜRDENI TILOS ÉS ÉLETVESZÉLYES!

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

Jó szórakozást kívánunk!

Szerző: eee

a kávé visszafelé ÉVÁK! „Ezer évvel ezelőtt kétség sem fért hozzá, hogy Földünk a világegyetem középpontja. Ötszáz éve még úgy tudták elődeink, hogy lapos a Föld. Tizenöt perce még azt hitted, egyedül az emberi faj egyedei képviselik rajta az értelmes lényeket. Képzeld el, mi mindenre derülhet fény holnap!” /K ügynök, Men in Black/ Valahogy én is így vagyok magammal, sose gondoltam, hogy egyszer egy internetes portál szerves része leszek. És hogy mit hoz a holnap? Inkább a szemem nyitom ki csodálkozva, mint a szám.

Vélemény, hozzászólás?