Szigeteljünk! 2. kérdés: Mit, mennyiért?

A hazamenős hetijegy augusztus 8-án 02 órától augusztus 15-én reggel 8 óráig érvényes. Az ottalvós hetijeggyel rendelkezők már a 0. napon beléphetnek, de 15-én 8 óráig nekik is el kell hagyni a rendezvény területét. Napijeggyel belépni a rendezvényre a jelzett napon 02 órától éjfélig lehet, a napijegy másnap reggel 8 óráig jogosít fel a bent tartózkodásra.

Jegyárak

Hazamenős (nem sátras) hetijegy 
május 11-től 30 000 Ft
Ottalvós (sátras) hetijegy 
május 11-től 37 500 Ft
Napijegyek (a 0. napi LGT koncertre is)
július 16-tól 8000 Ft
Felhívjuk figyelmeteket, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza!

A belépésről  és a karszalagról:

A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a rendezvényre történő belépésre, ha elfogadod a Sziget házirendjét.
A hetijegyedet belépéskor karszalagra cserélik. A karszalagot (heti, ill. napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a Sziget területén folyamatosan ellenőrzik.

A kétféle hetijegyre vonatkozó szabályok:

OTTALVÓS KARSZALAG:

Az ottalvós karszalag a következőekre jogosítja viselőjét:

• A 0. napon (augusztus 7.) a rendezvény területére történő belépésre

• Sátor behozatalára

• A kijelölt és elkerített camping területekre történő belépésre

• Kemping sátorban és lakóautóban történő tartózkodásra

• Zuhanyzók használatáraHAZAMENŐS KARSZALAG:

A hazamenős karszalag a következőkre JOGOSÍT:

• belépésre a rendezvény területére az 1. nap (augusztus 8.) 02 órától

NEM JOGOSÍT:

• Sátor behozatalára

• A kijelölt és elkerített camping területekre történő belépésre

• Kemping sátorban és lakóautóban történő tartózkodásra

• Zuhanyzók használatára

NAPI KARSZALAG:

• Amennyiben nincsen az adott napot követő napra is érvényes napijegy is a felhasználó tulajdonában, úgy a napi karszalag az érvényességi ideje alatt a HAZAMENŐS karszalag jogosultságait nyújtja.

• Minimum két darab egymást követő napokra érvényes napi karszalag viselése esetén az érvényességi időn belül a jogosultságok megegyeznek az OTTALVÓS karszalag nyújtotta jogosultságokkal, de sátorhelyet nem tudunk garantálni. A jogosultságok megszerzéséhez tehát nem elegendő a jegyek birtoklása, hanem a karszalagok viselése szükséges.FONTOS!

Amennyiben Hazamenős karszalagoddal sátorban tartózkodsz, úgy a házirend súlyos megsértése miatt két lehetőség van:

• A különbözet kifizetésével kicseréljük karszalagodat

• Amennyiben a különbözet kifizetése nem történik meg, úgy elveszíted a jogod a rendezvényen való részvételre és a fesztivál területét el kell hagynod.

Aki a kedvezményes hazamenős hetijeggyel a Sziget területén alszik, az tudomásul veszi és elfogadja azt, hogy vagy meg kell fizetnie a hazamenős hetijegy és az ottalvós hetijegy közötti különbséget az ellenőröknél, vagy elveszíti a hazamenős hetijegyét és ezért semmilyen további követelést nem támaszt a szervezőkkel, illetve a biztonsági szolgálattal szemben.

Amennyiben a belépőjegyed / karszalagod már nem érvényes, de még szívesen maradnál, a Sziget területén a Városközpontban és a karszalag-ellenőröknél vásárolhatsz újabb karszalagot. Ha érvénytelen a karszalagod, és nem vásárolsz újat, köteles vagy elhagyni a Sziget területét!

A belépőjegy / karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A SÉRÜLT – átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – KARSZALAG ÉRVÉNYTELEN! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A megrongálódott, elveszett karszalagot nem cseréljük.

14 éves kor alatt csak kísérővel, 10 éves korig belépő nélkül lehet belépni a rendezvényre.

EGYÉB:

A programokon való részvételre és az egyéb, fentebb ki nem emelt szolgáltatások igénybevételére  természetesen minden karszalag feljogosít – az érvényességi ideje alatt!

Szerző: eee

a kávé visszafelé ÉVÁK! „Ezer évvel ezelőtt kétség sem fért hozzá, hogy Földünk a világegyetem középpontja. Ötszáz éve még úgy tudták elődeink, hogy lapos a Föld. Tizenöt perce még azt hitted, egyedül az emberi faj egyedei képviselik rajta az értelmes lényeket. Képzeld el, mi mindenre derülhet fény holnap!” /K ügynök, Men in Black/ Valahogy én is így vagyok magammal, sose gondoltam, hogy egyszer egy internetes portál szerves része leszek. És hogy mit hoz a holnap? Inkább a szemem nyitom ki csodálkozva, mint a szám.

Vélemény, hozzászólás?