Barbie bicska

Egy amerikai cég olyan, kifejezetten nőknek készült bicskát dobott a piacra, amiben nincs hagyományos kés. Már pont kikérnénk magunknak, de szerencsére bornyitó és csipesz van benne.

Az amerikai Miss A cég kifejezetten nőknek szánt bicskát dobott piacra, mely első ránézésre úgy néz ki, mintha valamiféle életnagyságú Barbie-készlet egyik darabja lenne. Édi, rózsaszín, szívecskés és…Már kezdenénk is kikérni magunknak, hogy minek nézik ezek a nőket. De előbb azért szemléljük meg közelebbről, hogy milyen eszközöket is rejt magában a termék.

Amire egy nőnek szüksége lehet

Alapvető hiányossága, hogy nagy pengéjű kés, ami a hagyományos bicskák értelemszerű tartozéka, kapásból nincs benne, mindössze csak egy kicsi, rövid penge kapott helyet benne. Bor- és sörnyitó van rajta, ami viszont dicséretes. Van még olló, ami evidens és emellett körömreszelő is, ami pedig, lássuk be, szintén jól jöhet. A sima bicskákban található csipeszhez képest, ebben többféle is van, aminek túl sok értelme mondjuk nincs. Van benne egy fogpiszkáló és a toll mellett csavarhúzó is. Tartalmaz továbbá tűt, cérnát és biztosítótűt, ami viszont kifejezetten hasznos lehet. Az oldala nyitható és tükrös, a belseje pedig egy mini parfümösüveget rejt. Ezen kívül pedig találunk benne egy beépített zseblámpát is.

 /images/news/2007/07/25/bicska.jpg

Nos, a női igények eme leképezése feminista körökben érdekes vitákra adhatna alkalmat. Mindenesetre a termék olyan sikeres, hogy számos internetes áruházból már el is kapkodták a teljes rendelkezésre álló készletet. Ne csüggedjen azonban, aki mégis olthatatlan vágyat érez egy ilyen holmi birtoklására, hiszen a gyártó honlapjáról még megrendelhető, 20 dolláros áron. Ráadásul nem csak rózsaszínben, hanem a fagylalt minden színében létezik.

(forrás: www.firebox.com)

Vélemény, hozzászólás?