Ingyen letöltés a megállóban

Július 4-ig 25 helyszínen, 25 különböző dalt tölthetnek le azon mobiltulajdonosok, akik Bluetooth kapcsolattal rendelkeznek. A Nokia Magyarországon elsőként alkalmazza a city lightokon megjelenő Bluetoothos zeneletöltési megoldást a Nokia 5700 Xpress Music népszerűsítésére.

Például a Fehérvári úti 4-es villamos megállójában Yonderboi Were You Thinking of me című számát lehet letölteni, míg az Oktogonon a villamosmegállóban Ruzsa Magdi Hip-Hop című dalával bővíthetik a zenei gyűjteményüket a felhasználók.

“A Nokia Magyarországon elsőként alkalmazza a city lightokon megjelenő Bluetoothos zeneletöltési megoldást a Nokia 5700 Xpress Music népszerűsítésére. Olyan innovatív és egyben kreatív marketing eszközt kerestünk, amely a fiatalokhoz szól, megmozgatja őket, és felhívja a figyelmüket a Nokia zenei készülékek sokoldalú zenei funkcióira. Az akció népszerűségét bizonyítja, hogy június 16-ig már több mint 2 500 letöltés történt” – mondta Bencze Rita, a Nokia magyarországi marketing igazgatója.

A zeneszámletöltésekhez egy Bluetooth adatátvitelre alkalmas készülékre van szükség. Mindössze annyit kell tenniük a felhasználóknak, hogy a gitárfejet tartalmazó plakátok 10 méteres körzetében aktiválják telefonjuk Bluetooth kapcsolatát. Az eszköz ezt észleli és rákérdez a kapcsolatra. A pozitív megerősítés után egy text file érkezik a készülékre, és rövidesen ezután automatikusan megindul az mp3 formátumú zeneszám letöltése.

Vélemény, hozzászólás?