Új kor születik-vészforgatókönyvekkel

Közlik a halálraítélttel a holnapi programot: Főbelövés. Keresztre feszítés. Kerékbe-törés. Olajban főzés. Hm. Sóhajt föl a halálraítélt. Holnap nehéz napom lesz. Messianizmus, chilializmus, a természeti katasztrófákkal való szembenézés szuggerálja a modern kor apokaliptikáját.például:
66 nap múlva kitör a harmadik világháború

„Április 22-én éjfélkor a moszkvai rádió és az összes orosz televízióadó megszakította rendes műsorát, helyette az izgatottan várakozó publikumnak hazafias és vérpezsdítő indulók harsantak fel. A műsorrend ilyen változásai a múltban csak az elnökök és pártfőtitkárok halálakor, vagy állami temetésük idején fordultak elő. Moszkvai idő szerint reggel hét órakor egy merev arcú bemondó, teljes katonai díszegyenruhába öltözve szakította meg a katonazenekar folyamát. Bejelentette, hogy az orosz haderők éjfélkor korlátozott rendőri akciót kezdtek Észtország határán keresztül, hogy „megvédjék” Oroszország nemzeti érdekeit. Azzal folytatta, hogy Oroszország hosszú ideje nyomatékosan kérte az észt kormányt, gyorsan és szigorúan lépjen fel az ottani zavartkeltő elemekkel szemben, amelyek oly sok kárt okoztak Oroszország fiainak és leányainak, akik vendégként élnek Észtországban. Mivel ezek a kísérletek sikertelenek maradtak, és az ostromgyűrűbe zárt észt megoldások aligha megvalósíthatóak, az Orosz Föderáció kormányának nem voltmás választása.”

Nem marad tételen a NATO és az USA hadigépezete sem….

Mindezt egy angol védelmi minisztériumi katonapolitikai tanácsadó vízionálja: Simon Pearson Totális háború 2006-ban c. könyvében: Magyar Könyvklub, 1344 oldal

Aztán egy regény, egy nemzetbiztonsági tanácsadó tollából:

A KINA, INDIA, PAKISZTÁN KÖZT DÚLÓ HÁBORÚ EGY NAPIG TARTOTT, DE A HALOTTAK SZÁMA TÖBBSZÁZ MILLIÓRA RÚGOTT. Oroszország elpusztult.

Mindezt tetézi a New York Times jeruzsálemi keltezésű cikkke:

Miközben a világ figyelme az előttünk kibontakozó keleti tragédiára összpontosul, Izraelben két ember-egyikük azt állítja, hogy ő a kétezer éves János apostol, a másik pedig az, „aki Illés próféta nevében és szellemében jött”- sokkal nagyobb tragédia eljövetelét jósolja. Ők ketten egy szekt6a, az Izraelben meglehetősen erős és tevékeny Koum Damah Patar, a KDP vezetői, és azt állítják, hogy a földön nemsokára világméretű katasztrófa söpör végig, tűzgömb hull majd az égből, egy óriási üstökös vagy aszteroida ütközik össze a földdel , megmérgezve a bolygó édesvízkészletének mintegy harmadát, elsötétítve a napot és a csillagokat.”

Reggel 7: 53 -kor, a namíbiai Bethanie felett 940 kilométerrel a 231KD (aszteroida) visszatért a világűrbe. A Föld légkörében megtett útja valamivel több mint húsz percig tartott, eközben az aszteroida mintegy 22 736 kilométert tett meg. Átszelt tizenöt időzónát, és több pusztítást végzett, mint az összes, az atombomba ledobása előtti háború együtt. Útjának 256 kilométeres körzetében senki nem élte túl a katasztrófát. Órákkal az aszteroida távozása után a hatalmas szél kezdett elülni, és több millió tonna törmelék hullott a földre, esővel, jégesővel és vérrel együtt: meggörbült autódarabok, fák, gyökerek, ágak, törzsek, mindenféle épületmaradvány, törött üvegcserepek, különféle felismerhetetlen szemét, szikla, roncs és egyéb törmelék maradt a nyomában. A legtöbb holttestről a hatalmas erő letépte a ruhát, s sokszor a végtagokat is, amelyek külön hullottak alá az égből. Úgy becsülték, hogy az aszteroida közvetlenül körülbelül 175 millió ember halálát okozta. Az utána bekövetkező éhínség majd több millió ember halálát okozza.

James Beauseigneur(az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal hírelemzője) vizionálja magyarul is megjelent könyvében mindezt. (Új kor születik, Alexandra Kiadó)

Kerekes Tamás

www.alexandra.hu,
info@alexandra.hu

Szerző: Kerekes Tamas

Okos pilóta alagútban nem katapultál hírlapíró vagyok

Vélemény, hozzászólás?